Vi bruger cookies!

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på EJL.dk. Ved at klikke videre accepterer du cookies. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

OK!

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Annoncenetværk
7. Brug af personoplysninger

 

1. Ejeroplysninger
Ejerlejlighedernes Landsforening
Nørre Voldgade 2, 4.
1358 København K
Telefon: 33 12 25 34
Email: ejl@ejl.dk

 

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

 

4. Formål med cookies på vores website:
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og ud fra populære hits bruge informationen om dette, når vi vælger hvilke artikler, der skal fremhæves.
Sitet anvender cookies fra følgende tredjepart, der har adgang til de pågældende cookies: Google Analytics.

 

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

6. Annoncenetværk
Websitet anvender ikke annoncenetværk.

 

7. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, donationer (køb), eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her kan der indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Kontakt vedr. personoplysninger


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Ejerlejlighedernes Landsforening, skal du rette henvendelse på ejl@sejl.dk eller telefon 33 12 25 34. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger


Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

                                                                                                                                           Få Nyheder på mail Modtag nyhedsmail 

Brancheaftale om bygningsforsikring

Brancheaftale om bygningsforsikring

Ejerlejlighedernes Landsforening er glade for at oplyse, at vi nu kan formidle en attraktiv...

Læs mere...
Med 20 års erfaring sikrer rådgivningsfirmaet AA Byggerådgivning, at jeres byggeprojekt bliver gennemført præcist, som I ønsker det. Kontakt os for både arkitekt- og ingeniøropgaver på telefon 3966 1172 eller klik på billedet
Er din ejendom forberedt til den nye lovgivning? Vi tilbyder dig et gratis ejendomstjek. Vi har i mere end 65 år serviceret og rådgivet vores kunder indenfor forbrugsmåling og energibesparelse. Techem - meget mere end fordelingsregnskaber
Laros har gennem 30 år ydet professionel administration, rådgivning og ejendomsservice til ejerforeninger i hele Danmark. Vi har nogle af de bedste systemer og processer i branchen. Vores kunder siger, at vi har den bedste service. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe både bestyrelse og medlemmer i din ejerforening.

Sidste nyt

Delegeretmøde 28. april 2016, indkaldelse, årsrapport etc. 15-04-16 - Delegeretmøde 28. april 2016, indkaldelse, årsrapport etc. Klik...
Forslag til modernisering af ejerlejlighedsloven og normalvedtægten 17-02-16 -   Ejendomsforeningen Danmark & Ejerlejlighedernes...
Målerbekendtgørelsen , BEK nr. 563 af 2. juni 2014. 05-01-16 - Den 5. juni 2014 trådte den nye målerbekendtgørelse i kraft....
Københavns Kommunes nye retningslinjer for altaner og tagterasser er trådt i kraft 10-11-15 - Københavns Kommunes nye retningslinjer for altaner og tagterasser...
Høringssvar til Energistyrelsen 04-11-15 - Høringssvar til Energistyrelsen Ejendomsforeningen Danmark...

Firmaguide

 

Juridisk vejledning  

 

Firmaguiden er din indgang

til en liste af firmaer,

der har målrettet deres

ydelser til ejerforeninger

Søg i firmaguiden her

 

 

   

 

 

Kurser 

 

Juridisk vejledning  

 

EJL udbyder kurser i jura, drift og

administration omkring ejerforeninger

og emner der kan medvirke til

værdiforøgelse af foreningens ejendom,

såvel som den enkelte lejlighed.

Læs mere her

 

 

 

Juridisk Hotline

 

Juridisk vejledning  

 

Den juridiske rådgivning

hjælper telefonisk vores

medlemmer med at afklare

små og store spørgsmål

Kontakt os