Juridisk rådgivning

Ved ønske om juridisk rådgivning kan medlemmer henvende sig til EJL's telefonrådgivning hele dagen på alle hverdage ved at ringe på telefon 31 73 12 62, ved at udfylde formularen på Ejerlejlighedernes Landsforenings hjemmeside, eller ved at sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Spørgsmålene besvares kun telefonisk af foreningens jurister mellem kl. 9.00 og 15.30, og således hverken på mail eller brev. Husk at oplyse medlemsnummer og telefonnummer.

 

Nærmere om den juridiske rådgivning

Telefonrådgivningen er gratis for medlemmer hos EJL. Rådgivningen omfatter primært juridiske spørgsmål inden for foreningens kerneområder, boliglejelovgivningen, erhvervslejelovgivningen samt de regler, der regulerer andelsbolig- og ejerforeninger. Juristerne rådgiver i et vist omfang også om byfornyelsesloven samt i begrænset omfang om byggelovgivning, planlov og entrepriseret. Det er ikke muligt at få rådgivning om skatte- og afgiftsmæssige problemstillinger, køb og salg af fast ejendom, ansættelsesretlige spørgsmål eller selskabsretlige forhold. Spørgsmål til EjendomDanmarks etiske normer for ejendomsadministration besvares også. Hvis det ikke lykkes at få telefonisk kontakt til et medlem i første omgang, vil juristerne altid forsøge at ringe tilbage igen senere samme dag eller dagen efter (dvs. at der altid vil blive forsøgt at ringe til medlemmet over to dage).

 

Magasinet Ejendom

Landsforeningen bringer særligt ejerlejlighedsstof i bladet "Ejendom", der udsendes af EjendomDanmark. Artikler med decideret ejerlejlighedsstof vil være at finde i "Ejendom'' sammen med medlemsstof. Der kan desuden være andre relevante artikler andetsteds i bladet. Bladet udkommer 6 gange om året og sendes til medlemmerne af organisationen. Landsforeningen sørger løbende for aktuelt ejerlejlighedsstof i bladet, ligesom medlemmerne kan komme til orde ved læserbreve. Som i alle andre organisationer er medlemstallet væsentligt for den vægt, foreningen kan virke med. Derfor er det vigtigt for alle ejere af ejerlejligheder, at så mange foreninger som muligt er tilsluttet foreningen. Landsforeningen har p.t. tilslutning fra ca. 500 foreninger, svarende til 10.000 ejerlejlighedsejere.

Juridisk Rådgivning

Tlf. 31 73 12 62

Kl. 9.00 - 15.30
Der er tale om telefonisk
rådgivning. Juristerne
besvarer således hverken
på mail eller brev.

Husk at oplyse 

medlemsnummer 

og telefonnummer.

Firmaguide

Juridisk vejledning

Firmaguiden er din indgang

til en liste af firmaer,

der har målrettet deres

ydelser til ejerforeninger

Søg i firmaguiden her

Kurser

Juridisk vejledning

EJL udbyder kurser i jura, drift og

administration omkring ejerforeninger

og emner der kan medvirke til

værdiforøgelse af foreningens ejendom,

såvel som den enkelte lejlighed.

Læs mere her

Juridisk Hotline

Den juridiske rådgivning

hjælper telefonisk vores

medlemmer med at afklare

små og store spørgsmål

Kontakt os

Nyheder

Nyheder pr mail

Få nyheder fra EJL på mail

Nyhedsbrev