Brancheaftale om byggeforsikring
Ejerlejlighedernes Landsforening er glade for at oplyse, at vi nu kan formidle en attraktiv bygningsforsikring fra Alm. Brand i samarbejde med Ejendomsforeningen Danmark. Ejendomsforeningen Danmark oplyser, at man har haft rigtig gode erfaringer med produktet. Bygningsforsikringen har ikke nødvendigvis den laveste præmie, men dækningsomfanget er blevet forhandlet på plads af en professionel forsikringsmægler med øje på branchens behov.
Med 20 års erfaring sikrer rådgivningsfirmaet AA Byggerådgivning, at jeres byggeprojekt bliver gennemført præcist, som I ønsker det. Kontakt os for både arkitekt- og ingeniøropgaver på telefon 3966 1172 eller klik på billedet
Er din ejendom forberedt til den nye lovgivning? Vi tilbyder dig et gratis ejendomstjek. Vi har i mere end 65 år serviceret og rådgivet vores kunder indenfor forbrugsmåling og energibesparelse. Techem - meget mere end fordelingsregnskaber
Laros har gennem 30 år ydet professionel administration, rådgivning og ejendomsservice til ejerforeninger i hele Danmark. Vi har nogle af de bedste systemer og processer i branchen. Vores kunder siger, at vi har den bedste service. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe både bestyrelse og medlemmer i din ejerforening.

Delegeretmøde den 30. april 2018 

Indkaldelse til delegeretmøde og dagsorden

 

Pressemeddelelse den 21. marts 2018

Endelig udsigt til en moderne ejerlejlighedslov

 

Persondata

Læs vores korte artikel med almindelig viden om persondata

Afklarende spørgsmål

Hvordan kan jeg forberede mig på persondataforordningen?

Har du behov for yderligere indblik i, hvad man som ejerforening har af forpligtelser som følge af persondataforordningen, så er det muligt at komme på kursus hos Ejendomsforeningen Danmark i Aarhus den 10. april 2018.  

 

 

 

Ejendomsmesse i Bella Center den 25. - 26. april 2018

Den 25. - 26. april bliver årets Ejendomsmesse for Drift & Vedligehold af fast ejendom holdt i Bella Center. Som noget nyt vil Ejerlejlighedernes Landsforening være deltager på Ejendomsmessen, hvor I vil have mulighed for at få en snak med os og en række leverandører. I løbet af de to dage vil der også være spændende oplæg om blandt vedligeholdelse, etablering af tagboliger og meget mere.

Tilmeld dig messen:

https://registration.n200.com/survey/30xg0zmgfovb9

 

VIP-arrangement med fokus på bestyrelses arbejde

Onsdag den 25. april fra kl. 16 til 20 inviterer Ejendomsmessen til VIP-arrangement med fokus på bestyrelses arbejde. Her holder messens stande ekstraordinært åbent, og du kan du høre oplæg fra to scener om alt fra Airbnb, vedligeholdelsesplaner og digitale foreninger. Arrangementet er gratis og kræver kun, at du har tilmeldt dig på forhånd.

Ejendomsmessen byder denne aften på et traktement for tilmeldte besøgende.

Tilmeld dig VIP-arrangementet:

https://registration.n200.com/survey/16dpj7ifyacbd


 

 

 

 

 

Artikler fra Bolius

 

Firmaguide

Juridisk vejledning

Firmaguiden er din indgang

til en liste af firmaer,

der har målrettet deres

ydelser til ejerforeninger

Søg i firmaguiden her

Kurser

Juridisk vejledning

EJL udbyder kurser i jura, drift og

administration omkring ejerforeninger

og emner der kan medvirke til

værdiforøgelse af foreningens ejendom,

såvel som den enkelte lejlighed.

Læs mere her

Juridisk Hotline

Den juridiske rådgivning

hjælper telefonisk vores

medlemmer med at afklare

små og store spørgsmål

Kontakt os